Te întrebi ce fac de fapt prietenii tăi? POV îți permite să ceri dovada. Ei răspund cu un moment (o poză sau un video făcut în aplicație). Apoi poți răspunde cu propriul tău POV și să păstrezi momentul în viață.
Ce este un POV?
Un POV este o cerere de a vedea perspectiva live a unui prieten. Când trimiți unul, prietenul tău are 2 ore să răspundă cu o poză sau un video făcut în aplicație (fără încărcare din galerie). Răspunsurile dispar după 24 de ore, dacă nu sunt salvate.
Trimite un POV
Concentrează-te pe un prieten de pe hartă sau deschide un chat cu un prieten sau un grup
Apasă butonul POV.
Așteaptă momentul lor (te anunțăm noi).
Câteva lucruri de știut:
Poți avea un singur POV activ per chat. Până când este răspuns sau trec 2 ore, butonul este dezactivat.
În chat-urile de grup, toți cei care sunt în grup când trimiți o cerere POV pot răspunde.
Poți șterge un POV pe care l-ai trimis, dar tot va trebui să aștepți cele 2 ore înainte să trimiți unul nou în acel chat.
Răspunde la un POV
Când un prieten îți cere un POV, ai 2 ore să răspunzi.
Atinge cererea din chat, din inbox sau de pe markerul prietenului de pe hartă.
Fă o poză sau ține apăsat butonul de captură ca să înregistrezi un video.
Adaugă text sau ajustează detaliile locației, dacă vrei.
Trimite-l! Ai și opțiunea să îl distribui în alte chat-uri.
Sfaturi pentru cameră:
Atinge de două ori pentru a schimba camerele
Strânge cu două degete pentru zoom
Apasă butonul de volum ca să faci poza
Răspunsul tău arată unde a fost făcut. Atinge eticheta locației ca să alegi cât de precisă este: loc, cartier sau oraș.
Când răspunzi prima dată, ți se va cere să permiți accesul la cameră și microfon. Ambele sunt necesare ca să folosești camera POV. Dacă ai refuzat accesul înainte, îl poți oferi din setările dispozitivului.
Șterge un POV
Ai trimis din greșeală un POV? Poți șterge atât cererile POV, cât și răspunsurile POV pe care le-ai trimis.
Șterge o cerere POV
Pe iOS:
Atinge cererea POV
Selectează Șterge pentru toată lumea
Pe Android:
Atinge și ține apăsat pe cererea POV
Trage-o peste pictograma coșului de gunoi 🗑️
Șterge un răspuns POV
Atât pe iOS, cât și pe Android:
Atinge răspunsul POV
Atinge pictograma cu trei puncte din dreapta sus a POV-ului
Atinge Șterge pentru toată lumea
Vezi un răspuns și răspunde înapoi
Atinge un răspuns nou ca să îl deschizi. Ai 24 de ore din momentul în care a fost trimis ca să îl vezi. După aceea, îl poți deschide încă o dată, dar nu vei mai putea răspunde înapoi.
Poți trimite un singur răspuns înapoi per răspuns și ai 24 de ore să îl folosești. Prietenul tău poate apoi să răspundă înapoi la răspunsul tău și astfel păstrați momentul în viață 🚀
Salvează un răspuns
Apasă butonul de salvare din vizualizator ca să păstrezi un răspuns. Rămâne în chat, nu mai expiră și este adăugat în biblioteca ta foto. Persoana care l-a trimis primește o notificare când salvezi. Apasă din nou ca să nu-l mai salvezi.
În chaturile de grup, salvarea e partajată: dacă oricine salvează un răspuns, e salvat pentru toată lumea, iar anularea salvării funcționează la fel.
